Autorijles nemen in Utrecht

Je autorijles nemen in Utrecht? Of wil je voor de zekerheid en berouwbaarheid kiezen, neem dan je autorijles bij rijschool Vlam. Met onze kwaliteit en doelgericht lesmethode, staan wij garant voor jou dat je kwaliteit hebt. Met flexibele agenda en voordelige tarieven kan jij je autorijlessen bij Rijschool Vlam uit Utrecht goed volgen en snel je rijbewijs halen.

Hoogste kwaliteit autorijles van Utrecht

Vlam geeft al meer dan 12 jaar autorijlessen en heeft veel ervaring opgehaald. De rode draad is betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit, hoge slagingspercentage. Dit allemaal vinden wij heel erg belangrijk. Wij zijn strik op tijd bij iedere rijles. Wij willen samen met jou de verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk beperken en worden de lesauto’s voor en na elke rijles gedesinfecteerd. Alle kandidaten zijn verplicht tijdens het rijlessen mondkapje te dragen.

De eerste rijles is geheel gratis!

Om een goed beeld te krijgen naar je vaardigheden doen we vaak een geheel gratis en vrijblijvend een proef rijles. Je begint de vaardigheden opbouwend ervaren. Dat wilt zeggen dat je eerst met stuur technieken begint en daarna met de pedalen. Het wegrijden, ontkoppelen, door schakelen en remmen. Dit allemaal op aanwijzing van de rijinstructeur. Ben je bang om fouten te maken, dat mag. je leert van fouten juist!

Vaak kan je na de proefles beginnen

Na de proefles kan je samen met je instructeur je eerste autorijles in plannen. Om zo goed mogelijk en snel je rijbewijs te halen, hebben we voor jou voordeligste lespakketten ingesteld. In pakketen zit standaard herexamens bij. Hiermee ben je altijd stukje goedkoper uit dan andere rijscholen uit Utrecht. Als je wensen hebt tijdens rijlessen, dan zullen we rekening mee houden. Rijschool Vlam kan de tempo van je autorijlessen aanpassen aan je wensen.

Wat kan je verwachten van autorijschool Vlam

 • Aangepaste autorijles tempo.
 • Als het nodig, kleine pauze tussendoor.
 • Hulpmiddelen om snel te slagen voor je rijbewijs.

Rijschool Vlam adviseert haar klanten eerst een geheel kosteloos proefles te doen voordat je bij ons je autorijlessen gaat volgen. We zullen samen de beste pakket kiezen om te beginnen met je rijlessen in Utrecht.

Vraag vandaag nog een proefles aan. Meer informatie? Bel nu: 06 13568060 of stel je vraag via ons contactformulier.


Bel mij terug

  Uw naam:

  Uw email:

  Telefoonnummer:

  Volg ons op Facebook

  Rijschool Vlam Facebook

  Neem contact met ons

      Rijschool Vlam
  • Willem van Noortstraat 46
  • 3514GG Utrecht
  • +31 6 13568060
  Rijschool Vlam Google Maps