Autorijschool Utrecht is de goedkoopste van Utrecht!

Als overtuig bent om voor autorijschool Utrecht te kiezen, dan heb je zekerheid van hoge kwaliteit en doelgericht lesmethode. Wij staan bekend met verstand van de zaken. Ook de flexibele diensten en goedkope tarieven maken Rijschool Vlam uit Utrecht een aantrekkelijke rijschool om je rijbewijs te halen.

Wij zijn de autorijschool van Utrecht

Vlam rijschool is al sinds 2009 een begrip in Utrecht en omgeving. Als aspecten betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit, hoge slagingspercentage zijn de prioriteit bij Vlam hoog. Als je aan deze aspecten zoekt, dan ben je bij ons rijschool van harte welkom. Wij van rijschool Vlam biedt de hoge kwalitatieve rijlessen Utrecht die je nergens kunt krijgen. Bij ons kan je lespakketten aanschaffen met examengarantie. Dit geeft aan dat wij de kosten van de volgende examen overnemen van je.

Jouw eerste proefles is altijd gratis en vrijblijvend!

Het advies van onze rijschool is beginnen met een vrijblijvend en gratis proefrijles. Zo kan je tijdens deze proef rijles gelegenheid krijgen om kennis te maken met je rij instructeur . Je krijg dan alvast een gevoel met het bediening van je auto. Durf je geen fouten te maken? Er word heel duidelijk uitgelegd wat je beter kunt doen, zodat je de volgende les de fouten niet herhaald en vooruitgang boekt. Als je na de proefles besluit om bij ons verder te lessen, dan kan je gelijk beginnen met lessen. Je bent altijd van harte welkom bij ons, om snel en goedkoop je rijbewijs te halen.

Begin gelijk na jouw proefles

Als leerling van onze rijschool in Utrecht hebben we voor jou nog meer verrassing. Na een succes volle intake rijles kun je direct beginnen met het volgen van rijlessen in Utrecht. Tijdens de proefles wordt er ook rekening mee gehouden met je wensen voor jou autorijlessen in Utrecht. Daarvan kies je samen met je rijinstructeurs dan je rijles wens uit. Natuurlijk losse rijlessen kan je ook nemen in Utrecht, als je geen budget heb voor een pakket.

Paar voordelen van ons autorijschool

 • De leukste autorijschool van Utrecht
 • Een tussendoor koffie
 • Alle materiaal om te slagen

Bij Rijschool Vlam adviseren wij eerst om een vrijblijvend intake te doen voordat je gaat beginnen bij onze rijschool in Utrecht. Naar aanleiding van de proefles bepalen we samen welke rijles pakket het beste bij jou past.

Vraag vandaag nog een proefles aan. Meer informatie? Bel nu: 06 13568060 of stel je vraag via ons contactformulier.


Bel mij terug

  Uw naam:

  Uw email:

  Telefoonnummer:

  Volg ons op Facebook

  Neem contact met ons

      Rijschool Vlam
  • Willem van Noortstraat 46
  • 3514GG Utrecht
  • +31 6 13568060