Rijschool Houten

Wil je graag je autorijbewijs halen en zoek je naar een erkende rijschool in Houten? Dan zit je goed bij rijschool Vlam. Je kan snel beginnen met je rijopleiding. Bij rijschool Houten werken alleen maar enthousiaste en geduldige instructeurs. Onze rijinstructeurs zijn goed opgeleid en getraind om je veilig in het verkeer te begeleiden. Wil je kennis maken met rijschool Vlam? Meld je aan voor een vrijblijvende proefles. Tijdens de proefles bespreken we je wensen. Je krijgt iedere rijles de zelfde rijinstructeur en de lesauto. Dit doen we om je vorderingen goed bij te houden, zo weet je in hoeverre staat met je rijlessen. De lespakketten zijn voordelig en zit standaard gratis herexamens in.

Rijschool Houten

Rijlessen op jouw wensen

Als je je autorijbewijs wilt halen is het fijn als je dat op je eigen wensen kunt doen, met een rijinstructeur die bij jou past en op je eigen tempo. Autorijschool in Houten zorgt ervoor dat dit mogelijk is. Bij onze autorijschool heb je de keuze uit het volgen van een spoedopleiding of in je eigen tempo. Met de unieke lesmethode slaag je gegarandeerd! Bij autorijschool Houten kun je je rijlessen plannen wanneer jij wilt. Wij zijn flexibel met inroosteren, dus je kunt iedere autorijles plannen wanneer het jou uitkomt, ook in de avond en op zaterdag.  Deze succesvolle formule start met een vrijblijvende proefles. Aan de hand hiervan zal er een persoonlijk lesadvies worden opgesteld. De autorijschool Houten biedt ook rijlessen aan in Nieuwegein en IJsselstein. Rijschool Vlam is gespecialiseerd in het begeleiden van mensen met faalangst of rijangst.

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles is vrijblijvend en kost 50,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!

Voordelen van Rijschool Houten

 • Nieuwe lesauto 
 • Voordelige tarieven.
 • Ophalen en afzetten waar je maar wilt.
 • Unieke lesmethode
 • Termijnen betalen 
 • Opfriscursus

Bel mij terug

  Uw naam:

  Uw email:

  Telefoonnummer:

  Volg ons op Facebook

  Rijschool Vlam met Facebook Pagina

  Neem contact met ons

      Rijschool Vlam
  • Willem van Noortstraat 46
  • 3514GG Utrecht
  • +31 6 13568060
  Plaats van rijschool Vlam in Utrecht


  error: Content is protected !!