Rijschool Nieuwegein

Als je op zoek bent naar een rijschool in Nieuwegein, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden kwalitatieve rijlessen op maat tegen een scherpe prijs. Of je nu net begint met rijden van al wat meer ervaring hebt, bij ons kan je terecht voor rijlessen die volledig zijn afgestemd op jouw niveau en leerbehoeften.

Waarom kiezen voor onze rijschool Nieuwegein?

Bij onze rijschool uit Nieuwegein staat de leerling centraal. We geloven dat iedereen op zijn eigen manier leert en daarom bieden we rijlessen aan die volledig zijn afgestemd op jouw persoonlijke leerstijl. Dit betekent dat we rekening houden met uw leerbehoeften en dat we onze lesmethodes hiërarchisch aanpassen. Zo kun je sneller en sneller leren autorijden.

Onze rijinstructeurs zijn allemaal gediplomeerd en hebben ruime ervaring in het geven van rijlessen. Ze zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van verkeersregels en verkeersveiligheid en kunnen je hierover goed informeren. Daarnaast zijn onze instructeurs geduldig en hebben ze veel begrip voor leerlingen met faalangst.

Autorijschool Nieuwegein

Rijlessen op schakel auto of automaat auto

Bij onze rijschool kan je volgen in een automaat of een schakelauto. We kopen meer dan moderne en goed onderhouden auto’s die voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en comfort. Als je kiest voor minder in een automaat, dan kan je bij ons in korte tijd je rijbewijs halen. Dit komt omdat het schakelen wegvalt als extra uitdaging, waardoor je beter kunt analyseren op andere zaken zoals het verkeer en de verkeersregels.

We bieden verschillende lespakketten die zijn afgestemd op jouw niveau en budget. Zo kun je bij ons terecht voor verliezen, maar ook voor voordelige lespakketten waarmee je flink kunt besparen op de kosten van je rijopleiding. Daarnaast bieden we ook spoedcursussen aan voor leerlingen die snel hun rijbewijs willen halen.

Kortom, als je op zoek bent naar een kwalitatieve rijschool in Nieuwegein waar je op maat gemaakte rijlessen kunt volgen tegen een scherpe prijs, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een ​​afspraak te maken voor een proefles. Wij staan ​​voor je klaar!

Proefles aanvragen

Tijdens de proefles wordt je rijvaardigheid vastgesteld en ontvang je een persoonlijk lesadvies. De proefles is vrijblijvend en kost 60,- euro. Kom je daarna bij ons lessen dan is de proefles GRATIS!


Bel mij terug

  Uw naam:

  Uw email:

  Telefoonnummer:


  Volg ons op Facebook

  Rijschool Vlam met Facebook Pagina

  Neem contact met ons

      Rijschool Vlam
  • Willem van Noortstraat 46
  • 3514GG Utrecht
  • +31 6 13568060
  Plaats van rijschool Vlam in Utrecht


  error: Content is protected !!
  Direct Contact