Rijschool Utrecht is de goedkoopste van Utrecht!

Als overtuig bent om voor rijschool Utrecht te kiezen, dan heb je zekerheid van kwaliteit en doelgericht lesmethode. Wij staan bekend met verstand van de zaken. Ook de flexibele diensten en goedkope tarieven maken Rijschool Vlam uit Utrecht een aantrekkelijke bedrijf om je rijbewijs bij te halen.

Proefles aanvragen?

Bij Rijschool Vlam adviseren wij eerst om een vrijblijvend intake te doen voordat je gaat beginnen bij onze rijschool Utrecht. Naar aanleiding van de proefles bepalen we samen welke rijles pakket het beste bij jou past.

De Rijschool van Utrecht
Vlam is al sinds 2009 een begrip in Utrecht en omgeving. Als aspecten betrouwbaarheid, flexibiliteit, kwaliteit, hoge slaging percentage zijn de prioriteit bij Vlam hoog. Daarom als je aan deze aspecten en de prioriteiten zoekt, dan ben je bij ons rijschool van harte welkom. Als rijschool Vlam bieden wij de kwalitatieve rijlessen die je nergens kunt vinden. Bij ons kun je rijles pakketten aanschaffen met een herexamens garantie pakketten. Dit geeft aan dat wij de kosten van de volgende examen overnemen van je.

Jouw eerste proefles is vrijblijvend!

Natuurlijk is het voor je heel erg van belang dat je goed terecht komt bij een Rijschool in Utrecht , waarbij je zo een gemiddeld 6 maanden gedurende traject zich op gemak voelt en naar je zin hebt. Het advies van onze rijschool is altijd beginnen met een vrijblijvend en gratis proef rijles.

Zo kan je tijdens de proef rijles gelegenheid krijgen om kennis te maken met je rij instructeur . Tijdens het kennismaking met onze rijschool in Utrecht , kan je ook met je vragen terecht bij ons. Je krijgt dan ook alvast een idee hoe het in het praktijk met het bediening van de auto gaat.

Durf je geen fouten te maken? Juist bij onze rijschool mag je fouten maken omdat, je juist van fouten leert. Er word heel duidelijk uitgelegd wat je beter had kunnen doen en ook op het einde van de les krijg je een feedback, zodat je de volgende les de fouten niet herhaald en vooruitgang hebt.

Als je na de proef rijles overtuigd bent dat je de juiste Autorijschool in Utrecht voor jouw hebt gevonden , dan kan je gelijk beginnen met lessen. Je bent altijd van harte welkom bij ons, om snel en goedkoop je rijbewijs te halen.

Begin gelijk na jouw proefles

Als leerling van onze rijschool in Utrecht hebben we voor jou nog meer verrassing. Na een succes volle intake rijles kun je direct beginnen met het volgen van rijlessen in Utrecht. Tijdens de proefles wordt er ook rekening mee gehouden met je wensen voor jou autorijlessen in Utrecht. Daarvan kies je samen met je rijinstructeurs dan je rijles wens uit. Natuurlijk losse rijlessen kan je ook nemen in Utrecht, als je geen budget heb voor een pakket.

Voordelen van rijschool Utrecht

• De kwaliteit en wensen van de leerling staan voorop
• Je bepaalt zelf het tempo van je rijles
• Rijlessen van goed opgeleide en professionele instructeurs
Opfriscursus (Heb je moeite met bepaalde onderdelen in het verkeer of lang niet gereden?)
• Wij halen je op en brengen je weer terug bij je huis of werk
• De rijles wordt gegeven in het gebied waar je praktijkexamen wordt afgenomen
• Doordeweeks ‘s avonds rijlessen
Spoedcursus / Examengarantie
• Wij begeleiden je van A tot Z
• Betalen in termijnen zonder rente / extra kosten
• Goedkoopste rijschool Utrecht
• Hoog slagingspercentage

Vraag vandaag nog een proefles aan. Meer informatie? Bel nu: 06 13568060 of stel je vraag via ons contactformulier.


Bel mij terug

  Uw naam:

  Uw email:

  Telefoonnummer:

  Volg ons op Facebook

  Rijschool Vlam Facebook

  Neem contact met ons

      Rijschool Vlam
  • Willem van Noortstraat 46
  • 3514GG Utrecht
  • +31 6 13568060
  Rijschool Vlam Google Maps