Opfriscursus autorijden rijschool Utrecht

Opfriscursus autorijden rijschool Utrecht? Het rijbewijs B heb je in jouw bezit, maar…  je hebt vanwege persoonlijke redenen weinig uren achter het stuur doorgebracht of nog vervelender, je hebt een nare ervaring in het verkeer opgedaan. Mogelijk durf je niet of nauwelijks meer aan het hedendaagse verkeer deel te nemen.

Blijf er niet mee zitten!

Rijschool Vlam Utrecht heeft al veel rijbewijsbezitters, die tot voor kort nog in dezelfde situatie verkeerden als jou, weer veilig de weg opgeholpen met een opfriscursus autorijden bij rijschool Utrecht .

Onze aanpak?

Dit vraagt heel wat van jou en jouw instructeur, daarom krijg je een instructeur met minimaal 10 jaar rijervaring. Je begint met rijden op een rustig tijdstip, in de lesauto, met jouw instructeur. De instructeur observeert en begeleidt je tijdens de rit. Na afloop krijgt je een advies. Jouw wensen ten aanzien van je verbeterpunten worden ook meegenomen. Samen ga jij werken aan de punten die nodig zijn om van jou weer een veilige en zelfstandige weggebruiker maken.

Hoeveel lessen?

De rijles aanpak is individueel afgestemd en hangt af van jouw persoonlijke situatie en de wensen. Het is ook mogelijk om de laatste les samen met de instructeur in jouw eigen auto te rijden.

Ons doel?

Dat jij weer met een veilig gevoel de weg op kunt en volop kunt genieten van jouw rijbewijs!

Vragen?

Heeft u vragen voor ons? Kijk dan eens op deze pagina. Daar staan de meest gestelde vragen opgesteld. Staat uw vraag er niet tussen? Stuur dan ons e-mail via deze pagina.


Bel mij terug

  Uw naam:

  Uw email:

  Telefoonnummer:


  Volg ons op FACEBOOK

  Rijschool Vlam met Facebook Pagina

  Neem contact met ons

      Rijschool Vlam

  • Willem van Noortstraat 46
  • 3514GG Utrecht
  • +31 6 13568060

  Plaats van rijschool Vlam in Utrecht  error: Content is protected !!
  Direct Contact