Theorie cursus bij Rijschool Vlam

Wanneer is er een theorie cursus?

Bij deze theorie cursus volg je twee keer in een week les, waarbij je de eerste dag acht uur theorieles zal krijgen. De tweede dag zal je vier uur les volgen, en aansluitend heb je direct je theorie-examen bij het CBR. Je zult tijdens je theorie lessen helemaal voorbereidt worden op het officiële examen bij CBR. Deze uitgebreide theorie cursus kost u slechts € 160,-, en daar zit het examen al bij inbegrepen!

Tips om Rijles te nemen tijdens Theorie cursus

Het is belangrijk om veilig in het verkeer deel te kunnen nemen, nadat je jouw rijbewijs bij onze rijschool behaald hebt. Daarom vinden wij het belangrijk dat je de taal van de weg goed kent. Dat begint met een goede theorieles. Wij hebben alle leermiddelen om te zorgen dat je de verkeersregels goed leert en beheerst, zodat je de theorie examen in één keer kunt halen. Het theorie examen moet je zeker niet onderschatten, slechts  30% van de kandidaten, zonder lessen, halen binnen één keer hun examen. Rijschool Vlam gebruikt ezelsbruggetjes om jouw de theorie goed aan te leren, zodat je de theorie ook na het behalen van je rijbewijs niet zal vergeten.  Wil je alvast beginnen met het oefenen voor je theorie examen? Klik op een van de onderstaande linkjes:

Theorie in Praktijk toepassen

Er zijn veel kandidaten die de theorie al behaald hebben, voor dat ze beginnen zijn met rijlessen bij ons. Dat is jammer omdat ze geen idee hebben hoe de theorie toe te passen in de praktijk.  Bijvoorbeeld, wat te doen bij kruispunten, de regels van voorrang verlening of de opvolging van verkeersborden.

Daarom is het goed om je theorie die je leert, gelijk tijdens de rijlessen toe te passen, dat leer je het beste bij onze rijschool omdat je de geleerde ezelsbruggetjes direct zelf ervaart in het praktijk.

Benieuwd naar onze ervaring, neem contact met ons


Bel mij terug

  Uw naam:

  Uw email:

  Telefoonnummer:


  Volg ons op FACEBOOK

  Rijschool Vlam met Facebook Pagina

  Neem contact met ons

      Rijschool Vlam

  • Willem van Noortstraat 46
  • 3514GG Utrecht
  • +31 6 13568060

  Plaats van rijschool Vlam in Utrecht  error: Content is protected !!
  Direct Contact