Spoedcursus

Spoedcursus rijschool VLAM 

Als je een spoedcursus bij rijschool Utrecht wilt volgen, dan kan je jouw rijbewijs al binnen 10 dagen halen! Je moet dan wel al in het bezit zijn van een theorie certificaat. Heb je die nog niet? Kijk dan op de pagina over theorie .

 

HAAL JE THEORIE BIJ RIJSCHOOL VLAM 

Met Theoriecursus van rijschool Vlam slaag je in één keer. Onze Theoriecursus duurt 2 dagen. Je kan heel makkelijk zelf online reserveren. Het locatie is op loop afstand van CBR Utrecht. Ben je nog niet in het bezit van een theoriecertificaat? Dan kan je wel alvast autorijles nemen bij rijschool Vlam. Op het moment dat je de theorie behaald hebt, kunnen we het lesprogramma meteen afstemmen. Het is mogelijk om meerderekeren op een dag te lessen bij rijschool Vlam. Voor een spoedcursus-opleiding plannen we vaak rijlessen van 2 uur of 3 uur in. Doordat je zolang achter het stuur gaat zitten, hebben we een kleine pauze voor je ingepland.  Na een rijles van 90 minuten doen we een kleine koffie pauze. De koffie wordt door rijschool Vlam getrakteerd. Na de 1e rijles reserveren we de examendatum samen in. Als er sprake is van een lange wachttijd, is het mogelijk de praktijkexamen al vantevoren in te plannen. 

 

Binnen no time met spoedcursus je rijbewijs halen

Spoedopleidingen zijn er in 2, 4, 6 of 8 weken of aangepast aan je eigen tempo. Op deze manier kan je zo snel mogelijk je rijbewijs halen bij autorijschool Vlam. Voor een Spoedcursus bij rijschool Utrecht moeten we wel even een proeflesje rijden om een beetje een inschatting te kunnen nemen over je vaardigheden. Zodat jij goedkoop en snel mogelijk je rijbewijs  kunt halen, heeft rijschool Vlam de prijzen zelfde behouden als de reguliere tarieven. Zie de pagina tarieven voor onze voordelige prijzen. Hier kan je meteen contact opnemen om een gratis proef rijles in te plannen. Je kan ons telefonisch ook bereiken.


Bel mij terug

  Uw naam:

  Uw email:

  Telefoonnummer:

  Volg ons op Facebook

  Rijschool Vlam met Facebook Pagina

  Neem contact met ons

      Rijschool Vlam
  • Willem van Noortstraat 46
  • 3514GG Utrecht
  • +31 6 13568060
  Plaats van rijschool Vlam in Utrecht