Last van Rijangst? Overwin samen met rijschool Utrecht je Faalangst

Rijschool Utrecht is gespecialiseerd met het geven van rijlessen aan zijn kandidaten met rijangst of faalangst voor het autorijlessen of het auto examen afleggen. Door unieke lesmethode kunnen we samen jouw rijangst of faalangst overwinnen in Utrecht en Omgeving. Honderden kandidaten mocht ik afgelopen jaren helpen met angst naar hun autorijbewijs.

Beste eigen techniek met omgaan rijangst

Vindt je autorijden eng? Heb je twijfels om te rijden, omdat je beng bent dat het mis zou gaan in het verkeer? Twijfel niet! Bij rijschool Utrecht Vlam kan je lespakket aanschaffen om je angst te overwinnen. Door het ontspannend, gezellige sfeer in de auto en opbouwend naar moeilijkheidsgraad ( van rustig naar drukke plekken) zullen we samen het autorijden leuker maken,  hier door heb je snel je vertrouwen terug om het in het verkeer zelfstandig auto kan rijden. Als je zelfverzekerd geworden bent in het autorijden of verkeer, dan kan je ook kiezen om paar van de bijzondere manoeuvres te oefenen.
Zolas parkeer opdrachten en om keer opdrachten.

Rijschool Utrecht Faalangst

Last van faalangst

Legt je de lat te hoog om in één keer slagen en wordt je daardoor te zenuwachtig voor je praktijkexamen? Rijschool Vlam geeft zijn lessen in het examen gebied van CBR, waar je ook tijdens het examen rijdt. Deze examen routes blijven we samen iedere les herhalen, zodat jij de routes goed kent en niet met verrassingen komtbte staan. Vanuit het parkeerterrein van CBR Utrecht rijden we ook complete examenroute’s af. Zodat jij steeds achter komt hoe snel zo een examen gaat. We kunnen zelf een faalangst examen aanvragen waarbij je tussendoor kan pauzeren. Daarnaast heb je ook meer tijd om vantevoren rustig te beginnen met je faalangst examen en kennis te maken met examinator van CBR. Zo voelt je meer op je gemak en de faalangst tijdens examen in bedwang houden. Last van faalangst of rijangst? Meld je rustig aan via onze website.

Zo gaat het bij het CBR Praktijkexamen:


Bel mij terug

  Uw naam:

  Uw email:

  Telefoonnummer:


  Volg ons op Facebook

  Rijschool Vlam met Facebook Pagina

  Neem contact met ons

      Rijschool Vlam
  • Willem van Noortstraat 46
  • 3514GG Utrecht
  • +31 6 13568060
  Plaats van rijschool Vlam in Utrecht


  error: Content is protected !!
  Direct Contact